Friday, November 05, 2010

waktu makan :: misi mencari tempat makan


sudah seharian rupanya kau tidak melangkah keluar bilik. asyik berblogging sampai tidak sedar akan masa yang sudah menjengah ke waktu Maghrib. makan minum, ala kadar je, mana yang sempat capai, akan ku makan. haha. sadis betul anak diri ini. orang cakap --> memang tak menepati ciri-ciri sebagai isteri kalau macam ni <--- betul ker?? sila jawab wahai teruna di luar sana. ahaks. hihi.

lapar.
baru tahu erti lapar bila matahari sudah terbenam di ufuk barat. satu masalah bagi aku apabila memikirkan tempat untuk makan. kedai mana yang harus ku kunjungi? mana? korang ada idea tak kedai mana yang best area UKM, Bangi. kalau ada yang sudi, sila bagitahu ok? mungkin malam ini, akan ku jejaki kedai makan di area Sek.7, Bangi. mana tahu terjumpa kedai yang menarik untuk singgah & menjamu.


-sekadar hiasan-

oklah, perlu bersiap, myrumet sudah memandang menjeling itu. --> hint untuk aku harus bergerak daripada mengadap laptop lah tu, macam tidak ku tahu tapi saja buat-buat tidak mengerti..ahaks <---


mahu makan yang best-best. menunggu saat pulang ke kg. nak makan laksa, ketam masak merah. kenalah merengak kat Mi bila pulang nanti.. hahaha

3 comments:

violet VC said...

Adoiii...patut khusyuk bebenau..
tep entry rupenye...

haha....

dapat jugak merasa sup ketin kat sek 7..hahaha

Ashiya Mizuki said...

huhu..tp bukan sup urat ketin (UK) yg kte merasa. sup tulang..

hihi

salam cikgu said...

Isteri y baek pdulikan makan minum si suaminy dahulu,n suami y baek pdulikan mkn minum si isteriny dahulu......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails