Friday, November 05, 2010

1st GA dr NUSHA



lepas puas berblogging, jalan sana sini. sesi masuk contest plak. haha. masuk je, tak kena bayar pun. hihi. contest yang ke-4 kot aku join seperti tajuk entry aku, 1st GA dr NUSHA..huhu.. cik violet yang sebuk suruh masuk ini contest, sebagai isi masa yang terlebih lapang katanya. hihi..

gambar monyet kat atas tu adalah sebahagian daripada syarat-syarat untuk join ini contest. mahu tahu syarat-syarat lain??.. klik saja di SINI.

tarikh tutup contest :: 8 NOVEMBER 2010 :: masih ada waktu untuk join.

hadiahnya??

1. topup RM30 & special gift daripada Nusha
2. topup RM10 & special gift daripada Nusha

dan 5x special gift kepada yang bertuah !!!


mereka yang di TAG adalah seperti berikut ::
1. cik eewana
2. cik izzati

-anda bedua jika mempunyai kelapangan silalah join ini contest, ok??-


1 comment:

nusha said...

thnx join..
t tgk list ea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails