Friday, November 05, 2010

terkejut :: sampai tak tahu nak cakap apa

asyik berblogging, sehinggalah aku terjumpa satu entry di salah satu blog, yang aku lupa blognya. sorry sangat kepada tuan punya blog berkenaan, da mencari sejak tadi tapi da tak jumpa. ampun ya.

baru ku tahu, rupanya wujud satu blog ni. korang nk tahu blog apa? blog untuk golongan pengkid. korang boleh klik di SINI if tak atau kurang percaya. Astaghfirullah.

terkejut. sampai terdiam. myrumet also. tak tahu nak cakap apa berkenaan hal ini. korang tengok dan nilai lah sendiri.

5 comments:

hiro said...

hihi.

ZACK ENTRY said...

tak mustahil laman web untuk gay mesti ada jugak..

violet VC said...

haiyaaa...pengkid berleluasa..

sampai ad web sendiri..

Ashiya Mizuki said...

zack --> mungkin juga. xmustahil kan

viole --> taw xper. terkedu kot

miya said...

ya. macam2 ada...

entri terbaru:
pesanan untuk diri sendiri
fasha sanda gedik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails