Sunday, January 23, 2011

NajwaLatif aka wawa :: bila di UKM

Najwa & gitarnya. i like...

teruja bila hajat hati untuk bertemu mata dengan Najwa Latif aka Wawa tercapai akhirnya. gembira hati xterkata. hihihihi. konsert malam ni semperna karnival Aminuddin Baki 2011 atau ABC11, Wawa dijemput sebagai salah seorang penyanyi yang akan perform. 

dengan gagahnya, aku dan zati menapak ke Amin. bukan berjalan tapi bersama CBC. hehehe. sesampai jer, aku terus jer usha kat mana wawa, tiba2 mata terpandangkan mereka2 yang tengah bergambar. sah dia di situ. kaki terus melangkah ke arah itu dengan harapan untuk bergambar sama. YES!!!! Najwa Latif nak bergambar dengan i u..hehehe. i like !!! dan inilah gambar itu...


tadaaaaaa..............................

aku & NajwaLatif before dia perform. sempat ni peace =)

sempat snap gambar before.. then, ajk ABC11 cepat2 suruh Wawa get ready coz tetamu VIP sudah sampai katanya. Wawa 1st yang perform dengan 2 buah lagu. xpuas bila dengar dia nyanyi, lebih2 lagi lagu Bila Cinta. Best sangat dengar..ingatkan dia perform 2 lagu je, tapi selang 4 buah band nyanyi, wawa naik stage sekali lagi. dan dapat juga dengar dia nyanyi lagu Carta Hati live. yelah, beriya hafal lirik bagai, kalau dia xnyanyi sedih kot. hehehe. paper pun mestilah dia akan nyanyi kan, itukan lagu dia sendiri. sebagai promote lagu tu, aku katakan lagu tu memang best. so, kepada korang yang masih belum dengar lagu tu, boleh dengar dengan klik kt sini ok. CARTA HATI & BILA CINTA. habis jer wawa nyanyi, apa lagi. terus ke belakang stage. bergambar lagi. hehehe. thanx wawa sudi bergambar ea. bila da femes nanti, jangan lupa kami ea. winkkk~~~~

di belakang pentas selepas wawa perform. ..cute x kami? hehehe

rakam kenangan kami bertiga. wawa yang comel diapit oleh kami yang cute..hahaha..naik sampan kayuh sendiri. lalalala~~~

aksi aku & zati masa konsert. hehehe. thanx zati sudi teman akakmu ini pergi Konsert ABC11 untuk tengok Wawa..winkkkk~~~~


hanya kerana wawa, kalau x, xdernya aku akan menapak ke amin sekali lagi selepas semalam aku menggagahkan diri masuk ke rumah hantu selepas diajak oleh mereka2. adoyai, sesak nafas. dan aku surrender xmo masuk rumah hantu lagi. hihihi. cerita rumah hantu, korang boleh baca kat sini, RUMAH HANTU by cik violet. akulah salah seorang yang menjerit bagai nak rak itu. hahahaha. bila ingat balik, lawak. siyes..hahaha..macam2 kan. lemah semangat aku. 

14 comments:

cik violet said...

phewiittt...dua dua ala ala comel kan..tp kan lagi comel ble i pon ad dlm gamba...

tp xde...sdihnyeee..wwaaaa..mest best dga live ek.. ;)

tulips etu chinta.. said...

hukhukhuk..
jelez !
hahaa

Ashiya Mizuki said...

best3...wa xtipu..hehehe..
nampak pemaluY die..comeyl..hehehe..ala, u kn ada hal kt umah. lain mase kita ketemu dia lagi k..pkai kamera mahal lak mek pic ngn die..heheeh

archie said...

thanks dtg abc'11 n masuk umah hntu ktorg. :)

archie said...

thanks dtg abc'11 n masuk umah hntu ktorg. :)

anamizu said...

wahh3 due2 comel gitu..hihi
cik ana suke lagu die carta hati ^^

recent post : |suke ke word verification???|

nusha said...

sonok ar ea dpt jumpe!!heheh,,tu la,mgkin slh kot kira kambing tu...hahaha..

Ashiya Mizuki said...

archie :: hahaha.. kerana najwa, boleh jerk p konsert tuh. pasal rumah hantu plak xtaw nk ckp pe da..terketar2 lutut bila kuar. dasat2.. hehehe. berbaloilh rm3 tuh..hehehe

Ashiya Mizuki said...

anamizu :: hehehe..timer kasih pujian tuh. hahaha, terasa muda disblh najwa. hahaha. yup, lagu carta hati best, slow n seng nk tgkap. kn3..

Ashiya Mizuki said...

nusha ::: sonok sgt dpt jumpa, part paling xsngka dpt bergambar. hahaha. bis hilang malu.

pasal kambing tuh, nusha kira mase nk tdow jelh. amacam? hehehe

AesyaZealous said...

waaa jeless

Ashiya Mizuki said...

hehehe..jgn jelesh2 k..law nk ag pic ley tgk kt fb najwa..hehehe

acan ketot said...

wow!!
jeles nye..hu3..

miss kecik said...

miza! ak pun de tym ni..
apsal xjupe kamu.. huu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails