Sunday, January 16, 2011

kenangan bila kerajinan aku datang


bila teringat kembali zaman persekolahan, terasa rindu. walaupun ada perkara yang xbest untuk diingat, tapi masih ada lagi yang best. aku rindu waktu2 itu. di saat, aku dan kawan2 yang lain setiap tahun sertai team netball and handball. wakil sekolah jerk, tapi satu kepuasan bila dapat bersukan, mengeluarkan peluh. kalau dulu, xkisah pun muka gelap ker, terbakar ker dek berpanas coz demi game semua sanggup. xkisah. selepas game habis jerk, mula lah muka macam udang terbakar jerk gayanya. cikgu pun pandang semacam, kawan2 yang lain apatah lagi. hehehe...

bila masuk matrix, sukan2 ni terlepas pandang da. maybe kawan2 pun da lain, so nak bersukan pun da macam malas jerk. apatah lagi, bila praktikum ku F2P4 terpilih untuk kawad kaki bagi kokurikulum. xsemangat betul. hehehe..

tapi, bila menjengah UKM, aku da xtunggu lagi. terus aku daftarkan diri sertai team handball kolej. tyme tuh aku ditempatkan di kolej Kerim Mas (KKM), UKM. semperna sukan antara kolej2 di UKM. seronok sangat masa tuh, maklumlah dah lama xbersukan, and dapat balik join. lepas gian jugaklah rasanya tyme tuh. hehehe... 2 tahun jugak join team handball, dan 2 kali jugaklah jadik naib johan. hehehe..


bergambar sebelum masuk gelanggang. hahaha, mana aku? jumpa x? lalalala~~

inilah medal kemenangan kami...hahaha.


bergambar kenangan dengan budak2 kolej Tun Syed Nasir (KTSN). setiap tahun kolej kami kalah dengan kolej ni lah. hehehe.. masing2 bergaya dengan medal masing2. hehehe.


tapi, main ni biasalah. luka sana sini. adat bersukan. malulah nak letak gambar lebam2 tuh, xsenonoh jerk kalo letak taw. isk3....semua gambar di atas, tyme di UKM, gambar tyme sekolah xdapt dikesan. sayang tol. emmm

4 comments:

cik violet said...

bestnye dapat gak jon sukan..me? huhuhuhu..

tp memg best ble dkenang blik..

Hana Lockheart said...

kenangan mengusik jiwa ke nih?

cik violet said...

anda d tag..hehe

http://farhah88.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

NICK IRFAN said...

bestnyer bersukan sy sulu rajin bersuka skrg malas plak? aduh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails