Saturday, January 01, 2011

AWARD daripada cik Nusha


selepas entry yang dalam keadaan moody, entry kali ni sebagai menghargai award yang diberikan oleh seorang blogger kepadaku. try untuk meng'ok' kan diri kembali =)


pergh..tengok name award pun dah terkejut. hehehe.. beberapa soalan yang perlu dijawab adalah seperti berikut :::

1. Ucapan anda

---> semestinya aku mengucapkan terima kasih kepada tukang pemberi award, cik Nusha . tak sangka lak dapat award ni. hahaha..


2. Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband

---> erm. 4 ciri lelaki idaman. apa erk?? emm, beriman yang boleh membimbing di jalan-NYA, hormat kepada diri, ibu bapa, sikap yang bertanggungjawab, memahami diri ini yang banyak sangat karenahnya..hehehe

3. Berikan 1 tips untuk kekalkan hubungan korang dengan partner korang

---> Saling percaya kot...hahaha

4. Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta

---> Seperti tidak..emmm

5. Letakkan 10 link pilihan and tell them they have won this award

---> Nak kasi kepada sesiapa yang sudi menyinggah di duniaashiya. Korang memang layak untuk menang award ini. Jangan segan silu untuk ambil ok, kepada tukang pemberi award anda juga masih boleh ambilnya. hehehe


3 comments:

nusha said...

ngh moody ea..sbr ea..
thnx tau ~~

nusha said...

ngh moody ea..sbr ea..
thnx tau ~~

The 7th said...

hello, we are from the 7th,
we're having our opening big deals!!
and we've found that you are eligible for 30% discount as a rewards for joining our contest.
As for that you will get 30% off for any muffin package at The 7th.
Valid till the end of January only!!
Have a look and choose your muffins package and fill up the order form!

Happy muffins all!

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails