Tuesday, January 18, 2011

BERAPA JUMLAH KAMBING --->contest


da xder kije kan, apa kata kita dok kira jumlah kambing kat gambar di atas. naik juling jugaklah mata aku ni dok mengira. hehehe.ni lah contest yang bulan purnama aka Kasim Ahmad anjurkan. unik kan contest ni.

JAWAPAN aku untuk contest ni adalah ::: 15 atau 16. hehehe. aku bagi dua jawapan, coz owner contest ni cakap peluang jawab dua kali. hehehe..siap bagi klu lagi, memang owner nak ada orang menang lah. hehehe..

tiga orang yang bertuah aku tag adalah :
  1. http://farhah88.blogspot.com/
  2. http://www.schamimiey.blogspot.com/
  3. http://www.nusha1706.blogspot.com/

so, kepada tiga yang di tag, sila join. lagi ramai lagi meriah. yer idak? hehehe. apa2 hal, korang rujuk kat blog tuan punya contest, ok.

6 comments:

nub said...

wahaha..menarik gila..kira kambing..senang bloger2 suma nak tdoq..haha

cik violet said...

sudah wat da..;)

Kasim Ahmad said...

woot woooot~.. hiihi.. tenkiu sebab join.. gudluck eh.. nanti apa2 akan di update... gudluck.. hehe

Kasim Ahmad said...

woot woooot~.. hiihi.. tenkiu sebab join.. gudluck eh.. nanti apa2 akan di update... gudluck.. hehe

Ashiya Mizuki said...

hahaha..tulah salah 1 sebab naper owner contest wat contest ni kot, soh tukang kire trtdow sumeY..hehehe

nusha said...

nape sy xleh view blog kassim tu ea??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails