Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

tertarik hati untuk join segmen yang abang Ben anjurkan. isi waktu di hujung minggu. hehehe.

da lain header blog abang ben, sempoi !!!

  • siapa yang buat header tersebut
seorang kawan, yang  dipanggil cikgu. hehehe

  • perisian yang digunakan
kalau xsilap, cikgu cakap dia guna perisian photoscape untuk buat header ni. hehehe

  • maksud header tersebut
melambang diri sendiri. seorang yang suka kucing, dengan mood yang pelbagai, tiba2 boleh berubah. dan ashiya diambil daripada watak ashiya mizuki dalam cerita hanazakarino kimitachi. sangat suka cerita tu, sampai perasan jadik awek Jepun. hahahahaha
  • jangkamasa yang diambil buat header itu
yang ni, xtahu berapa lama dia ambil untuk buat header. lupa pulak nak tanya pada si pembuat. hehehehe
  • header blog lain yang anda suka tengok
banyak jugak blog yang ada header cantik2, sangat teruja bila buka blog dorang nampak header yang comel2, smart, simple but awesome. antara ::: blo si pembuat header yangcomel2, dinky wink myravea,   najwa napatahanamizu.

7 comments:

najwa napatah said...

hahaha.ske tengok header sy.cam budak2.ngeee.
btw,,thanks.

Ashiya Mizuki said...

but comel..suka tgk..lalala~~~

wida said...

tak suka kucing..tp kucing kat header awak comel
tq singgah blog saya:)

TiKa LEh said...

comel2 header ko..hhehe..

nur said...

ada kucen.. comey/

Jemput keALL IN ONE

Awangku Johan said...

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah blog saya n follow

nurzahidah said...

ehem2..lizanyer header syantekla..ngee..

p/s:xdop header pung..mls nk wt..keh3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails