Monday, January 17, 2011

gembira terover excited sudaaa


mesti korang tahu kan pasal najwalatif *tipu lah kalau korang xtahu..* semacam satu fenomena pulak sekarang boleh dikatakan ramai blogger dok buat entry pasal die ni. kalau ada lagi yang xtahu tuh, sila skodeng blog dia sekarang NajwaLatif

inilah header blog najwalatif...cute kan...

erm...secara jujur, aku pun baru2 jugaklah tahu pasal die, itupun selepas terbaca entry daripada cikepal. wah, dengar die nyanyi, ok 1st aku suka. 2nd dah semacam jatuh chenta dengan suara die *hahahaha..ayat aku terlebey sudaaa..*. lagu Carta hati, sodap untuk didengar. bila dapat tahu najwalatif ni ada blog *berita daripada cikepal lagi* apa lagi, terus jadik follower. seingat aku, aku orang yang keseratus berapa tah, tup2 hari ni kau bukak blog najwalatif tuh terus mencecah angka limaratus lebey uolzz. perghhhh..dasat2..sekarang pulak da enamratus lebey pulak. jap lagi beriban lah pulak kan. best tol jadik owang femes ni. hehehehe.

berita gembira ---> najwalatif akan datang UKM, Bangi hujung minggu (Sabtu malam) ni semperna ABC11 (Aminuddin Baki Carnival). aku harap betul berita yang aku dengar ni. hajat nak pulang hujung minggu ni, mungkin cancel atau pulang lambat semata2 nak tengok najwalatif perform life. aish... xsabar pulak. so cik violet, mahu join saya x nanti? kawan2 yang lain, jom kita meriahkan ABC11.

4 comments:

cik violet said...

belah bagi..nak pegi or balik umah..huhu

Ashiya Mizuki said...

lol...bis saya mcam mana? erm...

nub said...

wahaha..terer dia tu naaa

NICK IRFAN said...

sapa plak najwa watif ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails