Wednesday, March 10, 2010

oleh kerana BILLET-DouX.....

the story is... jeng3..

isnin yang sudah berlalu..

ak bersama cik VC keluar untuk membeli barang2...

oleh kerana, hujan yang turun [tanpa aku sedari..tup3 time nak balik hujan da
melebat..terpaksa postpone waktu pulang..huhu]..

untuk memenuhkan masa yang diperuntukkan untuk menunggu hujan reda, so

aku pon menyinggah lah dekat sebuah kedai jual majalah3..

tiba3 jerk terdetik [gara3 post yang dikelolakan billet yang dok menceritakan

majalah kesukaanY suatu ketika dahulu..la..la..la..]

nak mencari satu buku ni..

iaitu.. INFINITI-sains ilusi realiti ...

lepas da jumpa [ sebenarY daripada hasil usaha VC yang mencari] aku pon

membeli lah buku ni dan start membaca..

fuh, agak menarik jugak cerita yang terdapat dalam buku ni. keluaran MAC = imej

entiti dalam kamera...

jadikY sekarang, aku macam sudah terminat pulak kat buku nie..

serius, b4 nie, aku tak pernah tahu pon pasal buku infiniti, tak pernah tahu

kewujudanY dan kalau aku menyinggah dekat kedai majalah pon semata-mata

untuk aku nak mencari n membeli majalah anime or paper..

majalah lain aku maleh nak amek port..huhu..

pape hal, thanx kat billet yang memperkenalkan infiniti n lepas nie, akan jadik

follower infiniti lh setiap bulan...



p/s :: sempat lagi ni, isi masa yang dah sememangY kritikal dengan blog.. hoho

3 comments:

Billet-DOux said...

waduh.. patutlah tersedak.. hehe.. ya kan lupa plak ada keluaran march. Lepat! (sumber tetap dan berpencen) selamat membaca.. ehehe..

Ashiya Mizuki said...

huhu.... sonok gk bace..tenkiu yer billet.. sok da pat result 2, share2 lh yer..sharinng is caring kn...huhu..

violet VC said...

lom bc itu buku

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails