Sunday, March 14, 2010

NIPS...akhirnya kau muncul dihadapanku...



setelah dua hari aku tidak mengupdate blog...
maafkan aku wahai blog ku..
tuanmu ini agak bz hujung minggu ni...
gara2 menghadiri kursus..
sebagai preparation untuk masa depan...

hohoho..huhuhu..hihihi..

post hari ni, post yang saje3 direka untuk memenuhkan ruangan post...
sebenarnya aku tak der idea pon nk mengarut pe kali nie..
ntahlah..memg betul3 n3 yang saje3 dibuatlah..

sowielah kepada sesiapa yang membaca post nie n terasa ntah pape jerk aku nie..sowie yer, amek mase kowang3...tak sengajalh..( yang sebenarnya memang aku sengaja nak kowang singgah pon..)..huhu


berkaitan tajuk :: sebenarnya dah beberapa hari aku mencari NIPS...tapi tak kesampaian, coz asal aku p kedai jerk, tyme 2lah NIPS da bis..asal aku carik NIPS jerk, tyme 2lah aku p kedai...huhu..malam ni, memg aku nak berterima kasih lah pada cik Siti Aisah Bt Abdullah aka Ecah yang sudi belikan aku NIPS...dapat jugaklah aku makan kn..huhu... bukan 1 tapi 2 plak 2..owh, NIPS ku...



p/s :: kepada geng3 yang menghadiri kursus..KURSUS PRA PERKAHWINAN...
nanti3 aku upload pic kite yer...dan nanti kalau ader yang nak menjamu nasi minyak, jangan lupe jemput diri ini yer..huhu...

9 comments:

kakachan said...

ang dah leh kawen dah.
esk nikah ea. hehee..

violet VC said...

nak cket nips ley? =p


phewitt...cik ashiya da ley kawen da...
jgn lupe jmput ek...=p

Ashiya Mizuki said...

kaka :: belum boley maa... bakal suami plak belumketemu...g mna seh??huh..


VC :: nk gk ker??boley..sebijik rm1...huhu..sy memg da ley kawen, kalo leh sok gk nk kawen (gtai nie..) tp calon plak xder...xkn nk kawen sowg3 lak kn...huhu...

kenwooi said...

haha.. nips the chocolate? nice right? =)

Ashiya Mizuki said...

kenwooi :: u r right...so so so nice...huhu

violet VC said...

aish...sejak ble da stat gatai 2??

hehe....

sok meh sy teman g msjd bangi, mau? hehe =p

Firuzwaliffah said...

ecah naik beca yg belikn tu..haha

::Te l e k u n G:: iNdAH:: said...

cik ashiya: ermmmmm(nada belagak nie) laen kali mintak nips 2 berlori-lori x de hal ar hahah

firuzwaliffah: saye pegi naik scoter ar..ape barag beca haha

Ashiya Mizuki said...

violet :: huhu...ner ader gatai...xbaik tduh3 taw...huhu..g masjid bangi wtper??..makan3 kh??..i like...haha

Firuzwaliffah :: huhu..taw xper...penat ecah naik beca p carik nips 2...sampai xjmpe jln pulg 2...haha

telekung indah :: ceh, belagak...tp xper..jnji nips da ade dpn mate..no hal lh...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails