Wednesday, March 17, 2010

aku dan FIVE !!!.... nak taw??..silelah bace...



copy award nih macam dapat grammy award
- bagitahu siapa and link blog orang yang bagi award nih
- tajuk post korang mesti ada perkataan 'FIVE' cam high FIVE, or 'FIVE je ker ??
tak kesah lah ape pe,, tapi tada 'FIVE'

bila ak pula di TAG..


tengs pada dilla yang telah menTAgkn diri ini...huhu

1. Five name that people called you
  • liza
  • liza
  • liza....huhu
  • rosma
  • mek @ anak...(nie pok dan mi aku jerk yang panggil...huhu)
2. Five important dates in your life
  • 17.08...yang nie ofkoslah aku ingat..huhu
  • 25.07...my mum...
  • 03.11..my pok..
  • 2006..1st tyme study luar dari Ganu...huhu
  • 2007...tahun aku masuk UKM...akan dikenang wo0o0...
3. Five things you done yesterday
  • tidow dalam kelas...terlalu mengantuk dan tak dapat nak tahan..huhu
  • sambung tidur kat bilik...huahua..
  • type tesis yang tak jugak siap2..haha..
  • jelajah blog owang...huhu
  • main game untuk hilangkan tension..haha
4. Five ways to be happy
  • main game
  • layan lagu
  • bowling...
  • balik kampung...haha
  • makan...semestinya McD...
5. Five favourite movies
  • avatar
  • ada apa dengan cinta..huhu
  • Slumdog.Millionaire
  • dil to pagal hai...layan hindustan nie...jangan korang xtaw..
  • cerita lawak2..boley wat senaman muka...huhu
6. Five favourite hobbies
  • baca novel
  • berangan
  • on9
  • tido
  • ape2 jerk yang terlintas kat mind...
7. Five favourite peoples
  • parents
  • saudara mara
  • sahabat2...
  • kawan3
  • sum1...
8. Five favourite places for vacation
  • my home
  • pulau2...
  • korea
  • australia
  • jepun
9. Five reasons your answer the survey
  • dah ada owang terTAG...
  • sajer2..suka suki...
  • dah tak de kerje, baik jawab jerk kn...huhu
  • boley post yang baru kat blog...
  • nak TAG owang lain plak...haha
10. Five persons to tag

2 comments:

violet VC said...

wah..sy pon kene tag ke? ish2...=p

nanti sy wat ek ^_^

Ashiya Mizuki said...

okey..sila jwb yer vc...
huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails