Tuesday, March 09, 2010

Di sebalik N...

link nie aku jumpa tyme round2 blog ezd...

so, aku pon menyinggah jap kat blog tersebut..

tajuk post :: APA MAKNA HURUF PERTAMA KORANG?

menceritakan perihal diri kita di sebalik nama first kita...

thanx ezd kerana menglink kn blog noieizan2U.....



N
  • Baik hati dan rapi dalam berpakaian.
  • Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan.
  • Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.

yang 1st 2, cm xbape nak betol jerk. aku bab2 pakaian nie, men hentam jerk..lebih2 lagi bile tyme da malas, baju pon xber iron..hoho...KAnto!...

yang ke2, haha... no komen lah yer...huhu..

yang ke3, macam betul3 kene tang hidung nie...huhuhu..

8 comments:

Billet-DOux said...

jgn caye sngat benda2 ne.. huhu

Ashiya Mizuki said...

ala billet..juz suke3 jerk... hoho

By RuBy said...

y ke 2 2 mmg tol2....
gune no mne skang??? tukr no dh ke??

Ashiya Mizuki said...

huhu...tol ker??.ala jgn puji depan2..malulh akak..huhu.. xla..ad ag num 2...

By RuBy said...

asal x dapt?? ad ag?? mksudnyer skang gune no lain??

violet VC said...

ehem3..

nama F pliz..

By RuBy said...

nama F ape nie??

Ashiya Mizuki said...

huhu...nk f ker???

"F
Punya pendirian yang teguh, tidak mudah goyah dan keras kepala. Mereka juga sukar memaafkan. Tidak setia dan amat berhati-hati bila berbelanja."

mcm betul jerk 2 VC...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails