Monday, March 01, 2010

lepas tension pada pin bowling yang tak bersalah..huhuhu

..........................................................

gare2 tension yang melampau...

yang xdapat aku handle...
membuatkan jiwa ku kacau..
minda macam da xbeberapa tol..
kelas yang aku telah memontengkan diri..



argh....
sangat teruk...
macam mana nak handle kalau diri kite tengah di landa masalah???...


satu cara yang aku lakukan...
adalah dengan melepaskan geramku ke atas pin2 bowling...
puas rasenye bile baling dengan sepenuh tenaga dan tengok pin2 2 jatuh...
konon cam tengah lepaskan ketensionnan aku itu pada masalah3 yang aku hadapi...
masuk longkang xper...
yang penting baling jerk sepenuh perasaan jiwa raga....
confirm boleh hilangkan tension3...
korang yang ader prob ker...tension ker...
try r p lepaskan tension n masalah korang 2 pada game bowling ea...
huhuhu...





p/s :: tengs pada pencetus ketensionnan n keproblemo aku 2..kalau x, xmerasa bowling lah aku rini...n tengs jugak pada yang sudi menenemani ke metro point td..(walaupun terpaksa ponteng kelas..) cik VC...thanx a lot..

4 comments:

zaradgreat said...

wah]
ko pun pontengggggggggggggg
hhehehheee

samelah

Jijahh @ f.k said...

suka sepak kotak .. dan menyiksa diri selama 2 atau 3 hari .. supaya bebetul faham dan ingat dalam otak yang beku ... hehee sila jangan tiru perangai akak jijah ini yerr ...

violet VC said...

cik ashiya dilanda masalah hingga terpaksa ponteng kelas...ish3...

gler strike men bowling..hoho

Ashiya Mizuki said...

zara.. :: xper, coz ko pown ponteng gk kn...ak follow ko jerk...huhu..

jijahh..:: sepak kotak y kosong or berisi???..besh jugk 2...t leh prktikkn..tp ner nk cri kotak??..huhuhu..

VC..:: ish, jgn gtaw..malu lh sy..t dowg2 taw r sy terer men..kantoi...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails