Sunday, April 25, 2010

Ketika.....lalalala~~~~~

ketika ini :::::::

  • baca untuk exam akan datang pada hari selasa jam 8.30 pagi - KIMIA PERMUKAAN
  • berusaha buat soalan past year (walaupun diri ini tidak beberapa nak faham kan..tapi kenyakinan itu penting..)
  • jeles tengok rumet syok landing atas katil ==== TIdow...nak tidow gk..ahaks..
  • layan lagu, tibe2 terminat dengan lagu seperti di bawah ini ;


After Midnight
Music/lyrics by Yuna

After midnight i shall kidnap you from the world
and i’ll keep you in my room
hush now my love and hold my hand
after midnight i shall take you to a place
where no one else should know of
hush now my love and hold my hand

you are exactly where you’re supposed to be
if anyone asks for you
they would have to find me

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only

after midnight
i shall stay awake
and if you chose to close your eyes now
hush now my love
i’ll watch you sleep

you are exactly where you’re supposed to be
and if they come for you
they would have to fight me

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only

stay
keep me awake
keep me amazed
only for today
keep me dazed
my love is yours only



best jugak kn lagu ni...kalau korang nak dengar lagu nie macam mana, korang boleylah layari di youtube k...huhu...selamat mencari yer korang



kepada kawan2ku, budak2 OLEOKIMIA tahun 3, selamat study untuk exam kita yang last (maybe..kalau tak kena repeat paper...ahaks..mintak dijauhkanlah...InsyaALLAH) di UKM ni...semangat oleozzz....huhu...

tengok, logo kos aku ni....semangat kekoskan aku ni...tapi xpe, semangat itu jugak penting wo0o0...huhu...



aja.....fighting....

lalalalala~~~~~~

2 comments:

miSz MiZan caXy2bl00s said...

liza...gudluck utk final paper n viva.. smoga kite smue berjaya..after abis smue, kite p enjoy ramai2.... =))

violet VC said...

seronok die da bis xam...jelesh3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails