Wednesday, April 07, 2010

asmaradana, drama yang best..huhu



MySpace

asmaradana adalah tajuk cerita yang tengah hangat dipertontonkan di TV3...untuk slot SAMARINDA, setiap Selasa - Khamis jam 10.30 malam...


MySpace sekarang aku tengah kemaruk cerita ini..sanggup menunggu berjam-jam untuk mendownload cerita ni di TV3.com...sekarang cerita ni da masuk episod yang ke-13..malam ni yang ke-14...huhu..


masyuk tol lah tengok cerita ni..memang layaaaannnnnnnn habis r..


bermacam perasaan timbul time nonton, kesian, sedih, marah, geram dan macam2 lagilah yang aku sampai tak tau nak explain cmner..huhu...memang terlebih emosilah bila tengok cerita ni..


watak jahat yang dilakonkan berjaya membuatkan diriku MySpace kepadanya..kredit untuk lakonan Norish...huhu...


lakonan teraju utama, Tiz, Sam dan Iqram tak payah cerita r...mantap2...huhu..bila Tiz MySpace, sekali dengan aku terjoin sama...adoyai...sampai sahabat ku pulak terpaksalah pausekn sekejap cerita 2 untuk merelaxkan diriku..haha..tenkiu yer my sahabat...(perkara biasa yang berlaku bila menonton cerita sedih bersamaku...laalalalala..) haha...


tak sabar nak menunggu penghabisan cerita ni...apa yang bakal berlaku yer...sama-samalah kita nantikan...



















MySpace tenkiu coz sudi baca entri ni sampai habis yer... lalala..



p/s :: terletak pulak picture Tiz untuk cerita Nur Kasih, tapi tak pelah, janji muka Tiz jugak kn...kire halal lah erk..huhu

4 comments:

violet VC said...

semangat gler cik ashiya ni...hheheheh...

tp memg agak emo tgk cte nih...

layan!!!

=)0

Ashiya Mizuki said...

mestilah semngt..citer besh, ner ley lepaskan...jum nonton sme3 ag k..tp kne tgu download or online dtngh mlm lu lh ea...huhu

violet VC said...

ala...smlm xya tgu tgh mlm ley je tgk...

Ashiya Mizuki said...

huhu...boley aje...t kite tgk k...date kul 10.30...online dpn my lptop k...set????....hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails