Monday, April 18, 2011

mood kawan2 yang tak menentu diri sendiri turut terjebak

semenjak dua menjak, tiga menjak, mood kawan2 xberapa nak menentu. mungkin exam salah satu faktor, tambah2 lagi dengan asgment yang berlambak tunggu nak kena siapkan. alah, bukan kawan2 jerk, yang dok cakap ni pun sama jugak, cepat jer naik hangin kalau ada yang xkena, mangsanya? tak lain tak bukan, roomate sendiri. hahaha, giler jahat kan, kesian kat 'myrumet'... nasib badanlah, emosi  i tak cukup kental lah u..=)


antara perasaan sayang dengan kestabilan emosi, yang mana korunk akan lebih pentingkan? seorang kawan rapatku sedang mengalami dilema ini, aku sendiri tak tahu how nak cakap coz aku tak mengalaminya. tapi, satulah, jika u baca post ni, i harap u buat pertimbangan yang wajar, jangan disebabkan sayang, emosi u terganggu. tak best bila tengok muka monyok u taw =) hehehe... geng 'wonderahhh' hilang serinya nanti..hahaha...


ok, masih ada satu exam yang menanti, subjek metodologi. tak sabar nak habiskan exam ni cepat2 (walaupun masih tak ngadap baca note lagi..aiseh, tak sedar lagi..) wahai 8 asgment, tunggulah akan tiba masa kome dibereskan satu persatu. checklist akan disediakan, coz masa untuk pulang ke kampung semakin tiba. so, kenalah cepat2 siapkan. dah lama kot tak balik, paling lama tak jenguk kampung rindu dah. membuak2 rindu taw nak jenguk family + kucing2 + ......


dalam mood exam + asgment = keadaan diri tak normal,penting untuk saat berjimba2. so, beberapa hari lepas sempat lagi menjengah KL sampai ke malam. hilang tension dengan shoping sakan. pergh, shoping tak hengat padahal duit bukannya ada pun. arghhh...ngeri bila pikir balik duit habis beli barang2 tuh. kena sambung sesi diet lagilah nampaknya (diet ker???..)



 nampak ker muke kami2 ni?? xkesahlah janji ada semua, yer idak?..hehehe




kebetulan kat Mid, ada career fair 2011, so sempat jugaklah usha. tak banyak peluang kerja utk kami budak env. mngment, sadis kan.. tp muke maintain senyum jerk..hehehe




dah penat pusing2 kat dlm Mid tuh, ape lagi sesi melantak lah plak. destinasi, damansara. sempat snap pic air jer makanan xsempat coz semua dah kebuluran tahap gaban, dapat jer chicken chop terus bedal.. =)




lepak kat dataran merdekan b4 balik, so snap pic lah kerojenya..hehehe



berjimba2 da habis,fokus utk perkara lain pulak.



doakan aku diberi kekuatan mental dan fizikal yang mantap yer utk siapkan semuanya.. sgt2 hargai sokongan kalian.. =)



layan lagu SUPER JUNIOR, no other. memangbeshlaguni. sangatshuke =)

7 comments:

cik violet said...

hey u perenggan dua refer kat sape? perenggan 3 refer kat sape? jawab2..haha..

jimba, jimba jugakkk..
xamm, mati kutu..

owh mntk dijauhkan..;)

selamat pulang ea..

Ashiya Mizuki said...

hahaha..cik violet cyg xde saper2lah..pesanan dr penaje aje..kui3...

owh exm..ble mau stdy ni..

ok, b4 pulg brtungkus lumus siapkn kije yer..ajk mr.apiz sekali..hehehe

cik violet said...

eleh..iyo o je xde ape2..

wow..da ad penaja..hebatla..haha..

bek, ajak ustaz tuh..

najihah sahami said...

waa.seronoknya berjimba2..ni jeles ni..hehe...

shiya pegi career fair tu ea. eh, kamu belajar kat mana eh.kalau tau de kat area kl ni mish ajak pi gath kt ts sabtu ritu..leh jumpa...:(

Ashiya Mizuki said...

violet : yup, memg wajib ajk die..kte soh die wt kije lebey cket..hahaha.. xsbr mau alek umah da...

Ashiya Mizuki said...

mish : ala, jeles ker?? jum brjimba2 ari len lak ea..hehehe.. stdy kt ukm, bangi.. hehehe

nusha said...

beshnya dpt shopingkan..heheh..

good luck tau utk exam tu..chaiyok3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails