Tuesday, April 19, 2011

exam dah habis tapi kepala still ting tong

gok, dengan ini secara rasmi diumumkan exam untuk sem II sesi 2010/2011 dah HABIS !!!!


hoyeeeee !!! sila tepuk tangan... =)


rasa nak berehat kat tepi pantai macam pic atas ni.. rindu kampung dah !!!

sumber ::: pakcik google lah.. hehehe




exam last ni paling yang sempoi aku rasa. dah lah exam tuh masanya 2 jam aje, tapi boleh lagi dok termenung + tidur ..waaaaa, dah lame meninggalkan saat2 itu.. exam metod, lain yang baca lain yang keluar. padan dengan muka siapa suruh study last minit kan. nasib badanlah.. apa2 pun, lepas ni dah tak payah nak fikir2 pasal exam dah. shuke2 =)



kepada report2 yang menanti, malam nanti kita buat sesi suai kenal ea.. =)



saat ni, kepala berdenyut, mungkin sebab kena hujan masa ke pasar malam tadi... nak berehat??? hahaha, berehatlah sangat kan..

3 comments:

nida husna said...

ilmu dalam kepala byk lagi tu yg belum kuar..sebab tu tingtong,, ;)

nusha said...

jom join GA..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

aNNa maRdHiaH said...

huhu ... biasa la tu . anyway,dh follow sini .. ziarah anna ea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails