Thursday, April 21, 2011

mereka masih giat study, aku pulak??



tak pernah-pernah dok di library hampir 1 hari maghadap laptop ... ala, bukan wat apa pun, tapi menyiapkan kerja. maklumlah esok cadangnya nak balik kg.. hoyeeee, dapat balik kg terchenta.. =)


sepagi +hampir sepetang kat sini, mereka-mereka yang setia di sini masih sibuk study untuk exam. wah, sungguh kusyuk mereka itu, ada yang seorang diri, berdua-duaan, bertiga-tigaan dan ramailah. tak kurang jugak pakcik2 makcik2 kakak2 abang2 master phd yang dok menyiapkan tesis2 mereka. kagum sangat2 dengan mereka2 itu.. =)


ok, kembali menyiapkan apa2 yang patut. esok nak balik. ada siapa2 mahu ikut kah?? jum2, jumpa di hentian kajang pukul 9 pagi ok... kita tumpang pakcik sani balik ganu... =) lalalaalala~~~~



p/s---> kalau ada budak yang jelesh coz saya balik dulu, dont jelesh2 ok..kita jumpa di kg aja.. =)

2 comments:

nusha said...

@ ashiya

ok2..no problem..join je bila lapang yer..

cik violet said...

sempat lagik edit blogggggggggggggggggggg...wuuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails